Sign in

An error (1003) occurred during preparing CSS theme variables.

  • This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 1 month, 2 weeks ago by .
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #8561
    Avatar photoHariko

    I switched from Linux to OS X Catalina.
    I have adjusted the path in the app-config.json. Everything looks normal but when I try to render I get the error message. What to do?

    Rendering process failed
    An error (1003) occurred during preparing CSS theme variables.

    Cannot find module ‘Users/xxxx/Documents/Publii/sites/five/input/themes/simple/theme-variables.js’
    Require stack:
    – /Applications/Publii.app/Contents/Resources/app.asar/back-end/helpers/utils.js
    – /Applications/Publii.app/Contents/Resources/app.asar/back-end/modules/render-html/helpers/files.js
    – /Applications/Publii.app/Contents/Resources/app.asar/back-end/modules/render-html/renderer.js
    – /Applications/Publii.app/Contents/Resources/app.asar/back-end/workers/renderer/preview.js

     

    #8577
    Avatar photoTomasz Dziuda

    Hi,

    How exactly did you set the path?

    Maybe you are missing slash at the beginning?

    On my mac OS I have sitesLocation set to:

    /Users/xyz/Documents/Publii/sites

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #8586
    Avatar photoHariko

    Hi,

    even if it’s a little painful. I really forgot the backslash in front of users.

    Thanks for your hint.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘An error (1003) occurred during preparing CSS theme variables.’ is closed to new replies.