Sign in

CSS Not Synching

  • This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 1 year, 2 months ago by .
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #3932
    jbruno

    It was working properly at first, but now, each time I make any CSS changes they don’t seem to synch to the website. I initially thought it was a Cloudflare caching issue, but that didn’t seem to resolve the problem. Any ideas on a potential fix? FYI, I’ve been updating/editing the CSS via Tools > Custom CSS.

    #3933
    Bob

    What exactly file and in what location do you edit?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #3934
    jbruno

    So I update/edit the css from the sidebar: Tools > Custom CSS.

    #3935
    Bob

    So it has to work. Could you provide a live example of this issue? Provide me the CSS rules and the URL.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #3936
    jbruno

    It was a really minor edit for testing purposes. I changed the background of the sidebar section ‘Latest Reviews’. In production the background is still blue with white text. I’ve attached an image of the css change and expected design outcome (light gray background with dark gray text).

    https://ilearntoboat.com/blog/

    Attachments:
    #3939
    Bob

    Clear your browser cache, it works as expected:

    screenshot-2020-10-2-o-18.10.37

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #3942
    jbruno

    Sadly I have multiple times, with multiple browsers but I have a feeling it’s related to being connected to VPN….. and it is! Never would have thought that would be the problem. Guess I’ll need to update Publii when I’m not connected. Thanks for the heads up! 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘CSS Not Synching’ is closed to new replies.