Sign in

Follow buttons, share buttons and footer issue with the portfolio theme

  • This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 3 days, 6 hours ago by .
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #7994
    HugoMmn

    Hi everyone !

    I’m experiencing an issue with the portfolio theme on my website.
    Neither the follow buttons, share buttons or footer are working.
    They do appear when I preview my website, but they don’t appear when I sync it. I don’t understand why.

    Both the theme and the Publii app are up to date.

    Any idea on how to fix this ?

    Thank you.

    #7995
    Bob

    Check the protocol you are using, most likely, you have set HTTPS, but your site is using HTTP or vice versa.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7996
    HugoMmn

    I checked, I’m using the right protocol, https.

    #7997
    Bob

    Any URL?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7998
    HugoMmn

    Yes ! Here you go

    https://www.hugomimouni.com/

     

    Thank you.

    #7999
    Bob

    There is a problem,  becasue your site URL uses www, but the assets no-www.
    Change the URL in the server settings from https://hugomimouni.com/ to https://www.hugomimouni.com/

     

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #8004
    HugoMmn

    It worked ! Thank you very much for your help and quick answers 🙂

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Follow buttons, share buttons and footer issue with the portfolio theme’ is closed to new replies.