Sign in
We're evolving to serve you better! This current forum has transitioned to read-only mode. For new discussions, support, and engagement, we've moved to GitHub Discussions.

Font settings changed

  • This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 11 months, 2 weeks ago by .
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #9543
    Avatar photoK

    Hello everybody,

    I had to download and re-install Publii on my Macbook Pro (intel chip version) and notice something rather weird: I used to have complete control over my font choices, and Google fonts were loaded from my site and not from Google’s servers (which is rather important in regard to German law). Now I have just an odd choice of font combinations and I am warned that fonts are being loaded from Google’s servers. Here are two screenshots:

    This is what font options I used to have.

    This what I get now.

    How can I revert to the previous version? And how did this happen?!

    I was and am using Publii-0.41.1-intel on a Macbook Pro running Mac OS Monterey 2.6.3.

    #9544
    Avatar photoBob

    It seems that you are using older versions of themes, so the Google fonts may be served from Google servers.
    Updating the theme should resolve the problem.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #9545
    Avatar photoK

    That’s weird. I only re-installed the Publii app, not the themes, which already had the latest versions. But I’ve re-installed the themes now, too and it worked. Thanks!

     

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.