Sign in

Javascript error as Publii opens, can’t access 4 sites…

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 1 month, 3 weeks ago by .
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #6068
    datamystic

    I can’t get into Publii because it barfs when loading one of my sites, complaining about a missing folder.

    If I close the message, I still have two zombie Publii processes running in task manager (windows). One is relatively easy to kill. The other one is really hard to kill, and I will have to logout/login to kill it. Then I will try removing the offending folder…

     

     

    #6085
    Tomasz Dziuda

    Hi,

    Could you describe which error do you get during Publii loading process? Maybe you have some catalog which is not a Publii website?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #6149
    datamystic

    I don’t know what you mean by a catalog.

    Myself and a freelancer worked on a publii website separately. Following the guidance web page, I created a new structure to import their backup into my own site folder, but this did not work.

    Attachments:
    #6203
    Tomasz Dziuda

    It seems that for some reason your backup does not contain the media directory and the app is unable to create the media/X subcatalogs.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.