Sign in

post__image post__image–right and link

  • This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 11 months, 2 weeks ago by .
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #6648
    Avatar photoclac1

    Hello,

    I notice that when I insert an image into a post and specify an alignment class on it (right, left, center, …), I can’t add a link on this image.

    I use Mercury theme.

    Thanks in advance for your help.

    #6649
    Avatar photoBob

    I checked it and it works for me in both post-editors. Could you attach any video/sceenshots?

     

     

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #6650
    Avatar photoclac1

    Steps and screenshots :

    1. insert a centered image
    2. result
    3. html
    4. put a link on it
    5. html
    6. result : no link
    Attachments:
    #6653
    Avatar photoBob

    Indeed, the problem occurs after adding the caption to the image.

    We will try to fix it in the upcoming version 0.39 –  https://github.com/GetPublii/Publii/issues/1052

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #6654
    Avatar photoclac1

    Thank you!

    Attachments:
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.