Sign in

Question about cookies

  • This topic has 6 replies, 2 voices, and was last updated 1 month ago by .
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #8107
    Avatar photoQuesti

    When I add no plugins and create a text only website and use the very basic Publii with Massively theme, I understand that one cookie is used by the site but could you confirm that it does not collect any personally identifiable information? I am trying to avoid that. What is that cookie for?

    Thanks.

    #8108
    Avatar photoBob

    Hi Questi, Massively theme does not use any cookies.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #8124
    Avatar photoQuesti

    Hi Questi, Massively theme does not use any cookies.

    Thank you for your reply Bob.

    When I click on the icon next to address bar, it says 1 cookie is being used but it seems empty. Is it due to base Publii defaults, is it an actual cookie?

    Appreciate your time helping.

    Best,

    #8125
    Avatar photoBob

    I’ll be grateful if you show me this cookie. 🙂

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #8126
    Avatar photoQuesti

    I’ll be grateful if you show me this cookie. 🙂

    Can I send you a DM with the link? 😀

    #8127
    Avatar photoBob

    I’m not going to check your installation as it may contain your custom solutions that serve cookies. Check the Masivelly live demo in the Incognito mode https://demo.getpublii.eu/themes/massively/ and let me know what cookies it delivers.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #8128
    Avatar photoQuesti

    Weird! It shows 0 in use but on my own website it used to show 1 in use but now after I cleaned the cookies for once it shows 0 cookies in use. I believe it is solved for now. Thanks.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Question about cookies’ is closed to new replies.