Sign in

Social share icon logos not showing on Technews v2.2.0.0

  • This topic has 4 replies, 2 voices, and was last updated 1 year, 2 months ago by .
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3922
    rohansabharwal

    Hi I’m having an issue with the logos of FB, twitter and whatsapp not showing up in my posts once I export. Only the buttons with the colors do.

    Do check my site and scroll to the bottom of the post : https://www.flipsyde.live/sanjeeta-bhattacharya-everythings-fine-official-lyric-video.html

    Would appreciate any help with this

     

    Thanks

     

    #3923
    Bob

    Just have a look at this thread https://forum.getpublii.com/topic/twitter-and-facebook-icons-not-showing-up-in-the-footer/

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #3924
    rohansabharwal
    This reply has been set as private.
    #3925
    Bob

    Just play with CSS, unfortunately, we don’t provide any customization help via the forum.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #3926
    rohansabharwal

    Thanks!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Social share icon logos not showing on Technews v2.2.0.0’ is closed to new replies.