Sign in

tag problem

  • This topic has 12 replies, 2 voices, and was last updated 3 months, 2 weeks ago by .
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #7376
    xemorytr

    hello

    LightShot tarafından Ekran Görüntüsü (prnt.sc)

    I get this error when I export.
    How can I skip this step?
    thanks.

    #7394
    Tomasz Dziuda

    Hi,

    How many posts and tags do you have on your website which you want to render?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7398
    xemorytr

    Hello

    1700 post, 17000 tag

    Post extraction successful. But it gives an error while extracting the tag.

    #7402
    Tomasz Dziuda

    I will need to check if we are able to fix it for such big amount of tags.

    Which OS are you using with Publii?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7403
    Tomasz Dziuda

    Hi again,

    I have prepared a potential fix – if you will provide me information which OS are you using, I will be able to share with you Publii package for your OS which contains this fix, to test if it helps 🙂

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7404
    xemorytr

    Hi again,

    I have prepared a potential fix – if you will provide me information which OS are you using, I will be able to share with you Publii package for your OS which contains this fix, to test if it helps 🙂

    Hello

    Windows 10 x64

    Thanks

    #7407
    Tomasz Dziuda

    Please try to install this version: https://drive.google.com/file/d/1W25qTnskq07LAU2Ll51sHVRqlUHy_IzV/view?usp=sharing

    Important: this exe file is unsigned so it can require additional confirmation during install.

    I have added simple cache for files, so Publii shouldn’t open tag.hbs file more than once during rendering a website what should solve your problem 🙂

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7408
    xemorytr

    Please try to install this version: https://drive.google.com/file/d/1W25qTnskq07LAU2Ll51sHVRqlUHy_IzV/view?usp=sharing

    Important: this exe file is unsigned so it can require additional confirmation during install.

    I have added simple cache for files, so Publii shouldn’t open tag.hbs file more than once during rendering a website what should solve your problem 🙂

    Hello , thanks ,

    https://prnt.sc/8byTuMsNICpN

    but there was no reaction. the problem still persists.

    #7409
    xemorytr

    Please try to install this version: https://drive.google.com/file/d/1W25qTnskq07LAU2Ll51sHVRqlUHy_IzV/view?usp=sharing

    Important: this exe file is unsigned so it can require additional confirmation during install.

    I have added simple cache for files, so Publii shouldn’t open tag.hbs file more than once during rendering a website what should solve your problem 🙂

    I tried with another theme, still no change.

    https://prnt.sc/qTF8dTbxQ9Gw

     

    #7410
    Tomasz Dziuda

    That’s really weird – are you able to share with me a backup of your website, so I will be able to try reproduce this issue on my machine? Maybe the problem lies in different place.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7411
    xemorytr
    This reply has been marked as private.
    #7413
    Tomasz Dziuda

    Thanks for the file. For me it is rendering correctly on mac OS. But to be honest – Publii is not adjusted yet for such big websites – with so many posts and tags. On my macbook pro with M1 it is laggy or not loading at all such amount of data.

    Additionally import on my site does not connect tags with posts, so it can be another issue for your case.

    I think that we will adjust Publii to be more efficient for such big websites, but at this moment I think it is a bad idea to use Publii for such big sites – in fact using static sites for such amount of subpages is a bad idea – when you change something simple like heading in top – you must upload 20k files again :/

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #7414
    xemorytr

    Thanks for the file. For me it is rendering correctly on mac OS. But to be honest – Publii is not adjusted yet for such big websites – with so many posts and tags. On my macbook pro with M1 it is laggy or not loading at all such amount of data. Additionally import on my site does not connect tags with posts, so it can be another issue for your case. I think that we will adjust Publii to be more efficient for such big websites, but at this moment I think it is a bad idea to use Publii for such big sites – in fact using static sites for such amount of subpages is a bad idea – when you change something simple like heading in top – you must upload 20k files again :/

    OK thanks.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.