Sign in

Using an old site on a new installation

  • This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 3 months, 1 week ago by .
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #5001
    Guenael

    Hi!

    I’ve been using Publii for my blog for more than a year and I reinstalled my PC. I’m trying to “open” my old website files in this new installation but I can’t seem to find how.

    • I changed the websites’ files folder to mine, then closed Publii and pasted my files in this folder
    • I reopened Publii and created a new website to get the website management view
    • There, I only see the dummy site I created to get this view
    • I closed and reopened Publii, no change

    Am I really missing something?

    Thank you!

    #5003
    Bob

    I changed the websites’ files folder to mine, then closed Publii and pasted my files in this folder

    What exactly did you change, the site name folder (site or YOUR_SITE)? ‎⁨(Documents ▸ ⁨Publii⁩ ▸ ⁨sites⁩ ▸ ⁨YOUR_SITE )

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #5014
    Guenael

    I changed the folder in Files location > Sites location. But everything is in order now. For some reason, the first time I changed this parent folder, the app didn’t take it into account. It works now! Thank you.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.