Sign in
We're evolving to serve you better! This current forum has transitioned to read-only mode. For new discussions, support, and engagement, we've moved to GitHub Discussions.

Web Site Synchronization not completing

  • This topic has 17 replies, 7 voices, and was last updated 2 months, 1 week ago by .
Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • Author
    Posts
  • #11172
    Avatar photojaxman

    Synchronization is hanging on the last item:
    I042 of 1043 operations done

    I had to press cancel. Tried several times to sync and restarted publli too. nothing works.

    I just updated to:
    on publii .44.1, using n-tech template 1.9.2.0

    please help

    #11173
    Avatar photojaxman

    Also, using AWS S3 and didn’t having any issues before the software/template update

    #11174
    Avatar photojaxman

     

    This is in my deployment.process.log

    [Tue, 28 Nov 2023 20:15:09 GMT] S3 ERROR: ENOENT: no such file or directory, open ‘C:\Users\****\Documents\Publii\sites\****\output\publii\files.publii.json

    (note: I used **** to redact the path)

    This is the actual path to the files.publii.json file
    C:\Users\***\Documents\Publii\sites\***\output

    For some reason it’s appending the \publii folder on the end of the path.

    This appears to be a publii bug. Is there some config file that wasn’t updated on upgrade that I can quicly fox?

    #11175
    Avatar photojaxman

    In the server settings i have set the prefix to publii/

    this worked before.

    I removed this setting and it appears to have synched properly, however, my cloudfront is set to the publii s folder and I don’t want to change it.

    What is the fix?

     

     

    #11194
    Avatar photoTomasz Dziuda

    Hi,

    I have found a potential reason of the issue – it occurs only when you are using non-empty prefix – I will fix it in the next version v.0.44.2 which will be relased in the nearest days

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #11195
    Avatar photoTomasz Dziuda

    BTW are you using windows version?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #11196
    Avatar photoTomasz Dziuda

    If you are using Windows – you can try to download v.0.44.2 prerelease EXE file from here: https://drive.google.com/drive/folders/103oaWGBJFJkHHMXNF64ndg9wndipGs8G?usp=sharing

    It contains my fix for this bug

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #11197
    Avatar photojaxman

    Hi,

    Yes. I’m using windows. I moved everything to root, so I’m good for now. Will move back to my publii folder when the official next release comes out.

    Thanks

     

     

     

     

    #11207
    Avatar photoclac1

    I don’t know if it’s the same problem, but I’ve noticed since update 0.44 that synchronization to AWS doesn’t always work. Sometimes, but not every time, the process stops at the Uploading website step. In Deployment_process.log file, the error :

    [Thu, 30 Nov 2023 12:17:12 GMT] <- files.publii.json
    [Thu, 30 Nov 2023 12:17:12 GMT] S3 ERROR: write ECONNABORTED

    You then have to click Cancel and restart. Sometimes it works the second time, sometimes you have to try several times.

    <p class=”simple-translate-result” dir=”auto”></p>
    <p class=”simple-translate-candidate” dir=”auto”></p>

    #11212
    Avatar photoTomasz Dziuda

    @clac1 – maybe it is related to your internet connection? Because the error can suggest it – connection is aborted during try to write a file in S3

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #11223
    Avatar photoclac1

    That’s what I said to myself, but I don’t think so, because I can browse sites at the same time.

    #11227
    Avatar photoroshiyal

    Thanks for the information.

    #11232
    Avatar photoTomasz Dziuda

    Working internet connection does not meant that there is no issues between AWS and your ISP 🙂 Your description suggest that it can be this kind of problem

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #11259
    Avatar photoclac1

    I wonder whether this message is present in the log file or whether it is written when I click on Cancel when synchronization is blocked.

    #11268
    Avatar photoHame

    Downloaded the Windows version posted above, and upload still hangs partway through.

    #11315
    Avatar photojbruno

    @Tomasz Dziuda Has there been a fix put in place for the MacOs Intel Chip version of publii? I’ve having the same issue where Website Synchronization doesn’t complete.

    Screenshot-2023-12-14-at-8.56.44-AM-1

    #11328
    Avatar photoHame

    Scratch all that: I said that turning off SFTP fixed the problem for me, because my site managed to upload successfully after I did that. But I made an edit to the post, and now it’s hanging again 🙁

    #11330
    Avatar photorandomawry

    Ditto, sync hanging for me on a previous file that behaved on earlier uploads. Removed all files from the server and started fresh. Mine consistently hanging on 121 of 241. I’m working in a test environment but wanted to share..

    I’m Windows 10, Version: 0.44.1 (build 16519) with a default template. TY.

Viewing 18 posts - 1 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.