Sign in

Technews Theme share on Footer not visible

  • This topic has 3 replies, 2 voices, and was last updated 6 months, 1 week ago by .
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5852
    Tamiltoddlers

    Hi, I’m using Publii for the past one year. Previously used Editorial Theme (paid version) and now I’m switching to Technews Theme (Free version) . However my Social media share buttons under each post as well as the Footer is not seen. (though I’ve enabled them).

     

    Also I’ve added code snippet for Ads (in Sidebar menu) which is not visible.

     

    Please help me fix this !

     

     

    Thanks.

    #5854
    Bob

    Have a look at this topic: https://forum.getpublii.com/topic/share-buttons-show-up-in-preview-but-not-on-production-site/ or https://forum.getpublii.com/topic/social-icons-not-visible-in-footer-on-published-site/

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #5860
    Tamiltoddlers

    Thanks Bob. I am still trying to fix it!

    Why is my Ad (affiliate link) not visible though I’ve inserted the code under Sidebar (Ad code).

    Good day!

    #5877
    Bob

    Why is my Ad (affiliate link) not visible though I’ve inserted the code under Sidebar (Ad code).

    I am not sure, I can only assume that the ad code is incorrect?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.