Sign in

Publii hotfix 0.38.2 released!

  • This topic has 18 replies, 8 voices, and was last updated 16 minutes ago by .
Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #5665
    Bob

    We have just released a new version of Publii 0.38.2 which comes with the following improvements:

    • fixed a sitemap bug when the Pretty URLs are enabled and the tag prefix is empty in the URL
    • fixed a problem with ignoring settings for no index tags pagination when the above configuration is active.
    • added WebP support for galleries
    • fixed sync window behavior: as long as the window is not minimized, will not disappear.
    • fixed an issue with the unnecessary “/” folder when syncing with Google Cloud

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #5666
    Yoav

    Great!

    #5669
    mo-maher

    i got an error after installing update and tried to sync so i rolled back, bad luck i failed to keep the error code in my clipboard

    #5683
    Feriman

    Great, works perfectly, thank you!

    #5698
    yamkopp

    Hello,

    I tried to sync my site (N-tech theme) with manual deployment and got the error

    Rendering process failed
    An error occurred during rendering process:
    Cannot read property ‘normal’ of undefined

     

    Any help is appreciated

     

    #5701
    shaun2k

    I tried to sync my site (N-tech theme) with manual deployment and got the error Rendering process failed An error occurred during rendering process: Cannot read property ‘normal’ of undefined

    Did have posts made with “Markdown” editor?
    I encountered the same error when I had post created with markdown.

    See my post https://forum.getpublii.com/topic/rendering-process-fail-if-there-is-a-post-made-with-markdown-editor/

     

    #5702
    yamkopp

    Did have posts made with “Markdown” editor?

     

    All my site was done with markdown and worked perfectly with version 0.38.

    To fix I needed to roll back to the 0.38 version

    #5720
    Tomasz Dziuda

    @yamkopp @shaun2k – it seems that windows package is affected by missing package update. We will release today/tomorrow the updated package – I will let you know here.

    Thanks for your reports 🙂

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #5726
    Tomasz Dziuda

    @yamkopp @shaun2k – please redownload the Windows package – the issue with markdown should be fixed now.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #5728
    yamkopp

    Downloaded and tested.

    Seems to work OK.

    Thanks!

    #6011
    mnm

    I get this error when syncing:

    A JavaScript error occurred in the main process
    Uncaught Exception:
    Error [ERR_IPC_CHANNEL_CLOSED]: Channel closed
    at ChildProcess.target.send (internal/child_process.js:679:16)
    at IpcMainImpl.<anonymous> (C:\Users\user\AppData\Local\Programs\Publii\resources\app.asar\back-end\events\deploy.js:53:44)
    at IpcMainImpl.emit (events.js:315:20)
    at IpcMainImpl.EventEmitter.emit (domain.js:483:12)
    at Object.<anonymous> (electron/js2c/browser_init.js:157:9051)
    at Object.emit (events.js:315:20)
    at Object.EventEmitter.emit (domain.js:483:12)

    Update made from 0.36 to 0.38 and I get the same error. Why is this happening to me? Why God, why? 🙁 😭

    What can I do to fix it? Thank!

    #6022
    Tomasz Dziuda

    @mnm – do you get this error during sync or when canceling sync?

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #6035
    mnm

    @Tomasz I get the error when I stop the sync. But I do cancel because it doesn’t sync all the way. Stops when syncing images.

    #6036
    mnm

    @mnm – do you get this error during sync or when canceling sync?

    The sync stops at this point and I have to cancel.

    Attachments:
    #6052
    Tomasz Dziuda

    @mnm – the described error is caused by clicking cancel not the sync itself. Please check if you have in Tools -> Log viewer some errors, especially under deployment-* log files.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #6114
    Feriman

    Hi,

     

    I couldn’t open a new topic for the new release (v.0.38.3 (build 14238)), but where can I download the installer? 🙂

    As fas as I see the GitHub page contains only the source code.

     

    Thanks!

    #6115
    Yoav

    Hi,

    I couldn’t open a new topic for the new release (v.0.38.3 (build 14238)), but where can I download the installer? 🙂

    As fas as I see the GitHub page contains only the source code.

    Thanks!

    It’s gonna be soon available on the website.

    #6117
    Bob

    Hi,

    I couldn’t open a new topic for the new release (v.0.38.3 (build 14238)), but where can I download the installer? 🙂

    As fas as I see the GitHub page contains only the source code.

    Thanks!

    Publii 0.38.3 released. Check it out.

    --
    Do you appreciate the support you've received today? If so, consider donating to the Publii team by clicking here; we'll be sure to use your donation to make Publii even better!

    #6118
    Feriman

    Thanks! 🙂

Viewing 19 posts - 1 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.